Тук има 447 998 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  3-стаен, област Бургас, к.к. Слънчев бряг •  305 900 EUR • ID 87429275 — holmes.bg - [2]
17 Увеличи

Продава 3-стаен област Бургас, к.к. Слънчев брягID: 87429275

Виж на картата
305 900 EUR
Не се начислява ДДС
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 150 m2
  • Етаж
  • Особености
  • Асансьор / С гараж / Обзаведен / Видео наблюдение / Контрол на достъпа / Охрана / В затворен комплекс / Тухла, 87429275
Допълнителна информация:
ЕКСКЛУЗИВНО!СУПЕР ЛОКАЦИЯ НА МЕТРИ ОТ НАЙ-ПОПУЛЯРНИЯ ПЛАЖ В БЪЛГАРИЯ/Cacao Beach/, НО НА СПОКОЙНО И ЗЕЛЕНО МЯСТО! ОХРАНЯЕМО ПАРКОМЯСТО В ЦЕНАТА! ЧАСТЕН ДВОР! ЛУКСОЗНО ОБЗАВЕДЕН! НИСКИ КОМУНАЛНИ РАЗХОДИ!
РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ/схема в снимки/: Просторна дневна с кухненски бокс; Две просторни, непреходни спални; Две бани с тоалетни; входно антре; Тераса тип лоджия; Частен двор; ИЗЛОЖЕНИЕ: Изток
Комплекс SIRENA RESIDENCE е луксозен ваканционен комплекс от затворен тип, разположен на първа линия. На изток комплексът граничи със защитен парк от пясъчни дюни с ниска растителност и така от сградата се разкрива изключителна гледка към залива, а на север граничи с устието на река Хаджийска. Комплексът е разположен върху ограден парцел с 24Ч. видео наблюдение и контролиран достъп, има собствен паркинг, разполага с открит отопляем басейн и богато озеленен двор с декоративни настилки, има парково осветление и обзавеждане пейки, шезлонги и малък детски кът. Апартаментът се намира в SIRENA VIP RESIDENCE, архитектурно издържана в луксозен, средиземноморски стил, която получи престижното отличие за сграда на 2009 година. Сградата е изцяло облицована с естествени каменни плочи от травертин, покривът е облицован с шиндли от естествен камък. На първия етаж има фитнес зала, джакузи, суха и парна сауна, на покрива има общ кът с барбекю, с невероятна панорама. Общите части са с луксозно интериорно решение (гранит, ламперии от естествен фурнир, каменни мозайки). Луксозни асансьори - OTIS . Апартаментът е с високи тавани/2, 90м/ и просторни помещения, с настилки от гранит в коридорите и трислоен дъбов паркет в стаите, с вътрешни врати с височина от 220см. от естествен фурнир от избелен дъб; луксозно оборудвана кухня; бани, облицовани с плочи от гранитогрес и качествен санитарен фаянс; мебелите са направени по поръчка. Акцент в жилището e частен двор с обширна тераса, с гледка към парка, с настилка от масивна екзотична дървесина. Външната дограма е изработена от съставна дървесина от евкалипт и дървени щори. Централна климатизация и вентилация, като температурата може да се регулира индивидуално от всеки апартамент.
Сградата е проектирани и изпълнена, така че да е енергийно ефективна и да се осигури максимално дълъг срок при експлоатацията и.
* АГЕНЦИЯТА ИЗВЪРШВА ВСИЧКИ ПРОВЕРКИ НА ИМОТА И ОРГАНИЗИРА ВСИЧКИ ЕТАПИ НА СДЕЛКАТА, ДО НЕЙНОТО ФИНАЛИЗИРАНЕ С НОТАРИАЛЕН АКТ.
* АГЕНЦИЯТА СЪДЕЙСТВА ЗА ОТПУСКАНЕ НА БАНКОВ КРЕДИТ, ПРИ ВЪЗМОЖНО НАЙ-ДОБРИ УСЛОВИЯ. Оф. 4001
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 2:57 на 22 април, 2024 год. Обявата е посетена 121 пъти
Агенция:
Агенция ХОУМ ГРУП
ХОУМ ГРУП
град София, София, ж.к. Иван Вазов, ул. Ярослав Вешин 16

Офис телефони: 0877/441443
Телефон: 0877441443

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: